Wereldhavendagen

Wereld havendagen 2018 Rotterdam

De Rotterdam Sightrunning Tours & de Wereldhavendagen!

Tijdens de komende editie van de Wereldhavendagen (4- 6 sept 2019) zullen we weer een geweldige runningtour organiseren!

Het thema van deze editie is MARITEAM, waar wij natuurlijk op in zullen springen. De samenwerking met de Mariniers is ook weer een feit. Al met al dus een recept voor weer een geweldige ervaring!

‘Wereldhavendagen Morning Marine Run’.


Op zaterdag- en zondagochtend (5/6 september) heb je de uitgelezen kans om runningtourguide Anne te vergezellen tijdens een ochtend- runningtour over het Wereldhavendagen terrein.

Op de foto staat ze nog ‘alleen’ haar mannetje bij de mariniers, maar op zaterdag- en zondagochtend hoopt ze toch echt op versterking wanneer de mariniers van de Van Ghent kazerne haar zullen vergezellen.

We verzamelen om 8.10u bij het Marathonbeeld aan de noordkant van de Erasmusbrug en gaan het festivalterrein op ludieke wijze en natuurlijk hardlopend verkennen.
  Uiterlijk 10u zijn we weer terug bij het Marathonbeeld.

Als extra speciaal onderdeel mogen we verklappen dat dit jaar het marineschip 'Zr.Ms. De Rotterdam' zal aanmeren tijdens de Wereldhavendagen!

Wil je de Wereldhavendagen eens vanuit een andere perspectief ervaren en tegelijkertijd samen met ‘echte’ mariniers een gezellige hardloop- workout beleven?

Schrijf je dan snel in!

*Deze run vindt plaats vóór openingstijd van het festivalterrein.
*De run is max. 5km en we lopen op ‘babbel- tempo'. We zullen tijdens de tour ook af en toe stoppen voor een praatje en een foto. Zo is de tour voor iedere loper toegankelijk.
*Deze tour kost €19 p.p.

Vanaf 24 augustus zullen er kaarten beschikbaar zijn via de site van de wereldhavendagen voor de zaterdag en zondag running tour. Zie daarvoor https://wereldhavendagen.nl/participants/rotterdam-sight-running-tours/
*Meer Wereldhavendagen informatie: www.wereldhavendagen.nl